Suunnitelmani Teen päivään

Teenjuojien omaan päivään, Teen päivään on aikaa enää vajaa kuukausi. Teen päiväähän vietetään Tean nimipäivänä eli 6.2. Tänä vuonna päivä osuu maanantaille.

Nyt on oiva hetki miettiä, miten teenjuojina tuomme teetä ja teekulttuuria esille tuona päivänä. Teen päivän tarkoitushan on tehdä teetä ja teekulttuuria tunnetuksi & näkyväksi sekä koota hyvän teen ystäviä yhteeTeen päivä logon.

Meille teenjuojille jokainen päivä on Teen päivä, mutta spesiaali teemapäivä on mahdollisuus saada tuolle jalolle juomalle näkyvyyttä myös niiden parissa, joille teen monipuolisuus on vielä vierasta. Toivottavasti jonain päivänä hyvä tee on niin vakiintunut käsite Suomessa esimerkiksi kahviloissa ja ravintoloissa, ettei erilaista teemapäivää tarvita, mutta niin kauan kun asianlaita on toisin,  yhdistäkäämme voimamme ja tehkäämme tee näkyväksi Teen päivänä!

Teetä & runoja

Aion järjestää teekutsut ystäville jo edellisenä päivänä sunnuntaina ja laitoinkin jo kutsun Facebookissa. Runeberginpäivän hengessä ”haastoin” ystäväni esittämään iltapäivän teehetken lomassa valitsemansa runon. Tilaisuus on kuitenkin tarkoitus pitää rentona, eikä runoa kaihtavia käännytetä ovelta, vaan teetä kyllä riittää kaikille. Oheen aion leipoa jotain pientä purtavaa. Tämä on hyvä tilaisuus vajuttaa teekaappeja sekä tarjota ystäville vähän vieraampiakin teelaatuja.

Teemaistiaisia

Lisäksi ajattelin tehdä pieniä pusseja, joihin pakkaan parin haudutuskerran verran hyvää irtoteetä. Annan teenäytteitä ystäville/naapureille, tai jos rohkaistun, niin random ihmisille, joihin päivän aikana törmään. Mukaan laitan lyhyen infon Teen päivästä sekä teen haudutusohjeet.

Iltapäivän teehetki töissä

Tällä hetkellä en ole töissä, mutta jos olisin, tarjoilisin iltapäiväkahvin aikaan hyvää haudutettua teetä ja pitäisin pienen tietoiskun tarjoiltavasta teestä.

Teen päivän sivulla on lisää vinkkejä niin meille teenjuojille kuin alan toimijoillekin. Omia vinkkejä voi laittaa jakoon myös Teen päivän FB-ryhmässä. Mielelläni luen vinkkejänne myös kommenttilootassa!

teenpaiva.wordpress.com

#teenpäivä

 

 

 

2 kommenttia

  1. Ihania suunnitelmia sinulla Teen päivään! Minulla se jää varmaan vähän muiden juttujen jalkoihin, kun poikaystävälläkin sattuu olemaan juuri samana päivänä syntymäivä. Olisi kuitenkin mukava jos ehtisi edes teeostoksilla piipahtamaan, mutta varmasti jonkin teeaiheisen blogipostauksen ajattelin vähintäänkin askarrella 🙂

    Tykkää

    1. Teen päiväähän voi viettää vaikka koko edeltävän viikonlopun ja hyvää teetä tarjoilla ystäville pitkin vuotta 🙂 Kiva jos teet blogipostin aiheesta. Toivottavasti saadaan Teen päivä mahdollisimman monen kansalaisen tietoisuuteen!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s