Teegeléet

Tässä tulee mainio vinkki juustojen ystäville: teellä maustetut omenaiset teegeléet! Tee todellakin taipuu moneen.

Bongasin omenaiset teegeléet Demmers Teehausista. Nämä ovat siis omenahilloja/hyytelöitä, joiden maku tulee teestä. Ostin earl greyllä ja lapsang souchongilla maustettua geléetä. Näiden lisäksi myynnissä oli rooibos chailla ja mustalla ruusunmakuisella teellä maustetut versiot.

teegeleet-1

Maistuuko teen maku? No kyllä maistuu! Molemmissa on vahva, tunnistettava kyseisen teen maku. Nautin geléeni juustojen, keksien, omenasiivujen ja teen kanssa.

Seuralaiseni ihastuivat erityisesti earl greyllä maustettuun, joka toimi erinomaisesti esimerkiksi kovien juustojen kanssa. Lapsang olisi vaatinut seurakseen esim. leipäjuustoa (tuota comboa maistoin kerran, slurps), mutta meni mainiosti myös tarjolla olleiden juustojen kanssa.

teegeleet-2

Teegeléet on valmistanut espoolainen Madame Marmelade. Näppärä martta tekee tällaista varmasti itsekin – joskin kuulin, että valmistuksessa on useampi työvaihe, jotta väri ei jää sameaksi. Jos käytte Demmersissä, niin teekauppias-Kirsillä on hyviä vinkkejä, minkä kanssa mikäkin gelée sopii. Aion hakea vielä purkillisen ja viedä sen juuston & keksien kanssa seuraaviin illanistujaisiin.

 

(Tämä ei ole yhteistyöpostaus, vaan jaan kokemukseni hyvistä tuotteista omasta tahdostani.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s