Teetauko shoppailureissulla SoHossa

Maaliskuisella New Yorkin matkalla poikkesin Harney & Sonsilla iltapäiväteellä heidän SoHon liikkeessään (433 Broome Street). Ensisijaisena tarkoituksena oli mennä nauttimaan teekupponen ostoskierroksen lomassa, mutta toki tutkailin myös teekaupan tarjonnan.

Harney & Sons 2

Liike on mukavan väljä ja siellä on rento meininki. Tiskin takana hyllyissä on irtoteet ja lisäksi irtoteetä on myös valmiiksi pakattuna ”itsepalveluhyllyssä”. Myytävänä oli myös jonkun verran teevälineitä, mutta ei läheskään niin paljon kuin heidän verkkokaupassaan (jossa näytti olevan mm. Iittalan mukeja).

Harney & Sons 3

Puodin puolella pääsi maistelemaan teitä.

Harney & Sons 5

Vaikka periaatteessa olen teenostolakossa (joka ei tietenkään täysin pidä), niin muistin, että kaapissani on tilaa sitruksiselle mustalle teelle. Niinpä mukaani lähti Citrus Blendiä aamujani piristämään. Teen sai valita peltipurkkiin tai sinetöityyn pussiin.

Harney & Sons 6

Tarjolla on 250 eri teetä…

Harney & Sons 4

Harney & Sons 8

Kun myymälä oli koluttu, oli aika lepuuttaa hetki jalkoja. Kaupan perällä on pieni teehuone, josta saa teen lisäksi pientä makeaa ja suolaista syötävää.

Kannuuni valitsin Citron Greeniä (greippiä, appelsiiniä ja sitruunaa) ja kylkeen skonssit. Olkoonkin skonssit kuinka perinteisiä teeleivonnaisia tahansa, syön niitä tosi harvoin, ja siksi valitsenkin ne aika usein kun tilaisuus tarjoutuu. Ystäväni nautti jääteetä ja kakkupalan. Olivat oikein maistuvia – sekä minun että seuralaiseni herkut.

Harney & Sons 7

Jos siis liikut SoHon suunnalla, tässä on oiva paikka pitää tauko teekupin ääressä.

Harney & Sons 

www.harney.com

SoHo Shop, 433 Broome Street

Millerton Shop, 1 Railroad Plaza

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s