Teen päivä 6.2. – teen juhlaa!

Teenjuojien omaa päivää, teen päivää, vietetään jälleen 6.2. Tänä vuonna teen päivän teema on ”Teen juhlaa.” Aiotko tehdä jotain erityistä teen päivänä?

Teen päivän tarkoitus on tehdä ja teekulttuuria näkyväksi ja tunnetuksi Suomessa. Tänä vuonna teen päivä osuu lauantaille. Koronatilanteen vuoksi oma teen päiväni menee varsin rennosti kotona. Skonsseja on tehnyt mieli jo tovi ja niitä aion teen päivänä leipoa. Saatanpa kutsua jonkun ystävän niitä kanssani nauttimaan. Ajatuksissa on myös ottaa etäyhteys ystäviin ja vaihtaa kuulumiset teekupin ääressä. Tylsää näin lukuisten etäpalaverin aikana, mutta parempi kuin ei mitään. Teekaupat ja -huoneet sekä muut toimivat järjestänevät pientä ohjelmaa tai maistiaisia teen päivänä, mutta korona toki vaikuttaa nyt teen päivän viettoon joka paikassa. Esimerkiksi jo perinteistä teekävelyjä ei Helsingissä tänä vuonna järjestetä.

Itselläni tee on korona-aikana noussut ehkä entistäkin tärkeämpään rooliin. Etätöissä omat teevarastot on koko ajan saatavilla ja teehetket katkaisevat työpäivää mukavasti. Elämä on muutenkin monella tapaa yksinkertaistunut, kun aika menee ulkoliikunnan lisäksi lähinnä kotoiluun. Aikaa rauhoittaville teehetkille on aiempaa enemmän. Olen myös saanut kiitettävästi juotua teevarastojani ja minimoitua uusien ostamisen (mutta teetä on silti edelleen kaappi pullollaan ja jotain on toki tullut ostettuakin).

Teen päivän kuvakisa Instagramissa

Teen ystävät ry järjestää Instagramissa teen päivän kuvakisan. Millainen on sinun teehetkesi? Tuoko tee auringon aamuusi, energiaa iltapäivääsi vai kruunaako tee iltahetken? Ota kuva omasta tai tuttusi teehetkestä, ja osallistu kisaan Instagramissa tunnisteella  #teenpäivänkisa2021.

Teen ystävät repostaa kaikki #teenpäivänkisa2021 -tunnisteella ajalla 1.-7.2.2021 julkaistut kuvat Teen ystävien Instagram-tilillä @teen_ystavat_ry.

Kisan lopuksi repostattujen kuvien sydämet lasketaan yhteen, ja niiden perusteella saadaan selville 3 suosituinta teekuvaa, jotka palkitaan teelahjakorteilla (50, 30 ja 20 euron arvoiset). Kannattaa siis ottaa kuva omasta teehetkestä ja osallistua samalla kisaan!

Lisää tietoa teen päivästä ja kuvakisasta teen päivän nettisivuilla.

Miten aiot viettää teen päivää?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s