Kirjoittaja

teemuki

Blogia kirjoitan minä, teetä rakastava ja paljon kittaava keski-ikää salakavalasti lähestyvä nainen. Aamuisin kupistani löytyy useimmiten vahvaa mustaa teetä brittityyliin maidolla, lounaan jälkeen yrttihaudukkeita, iltapäivällä vihreää tai valkoista. Teetä olen juonut niin kauan kuin muistan ja juomaan liittyy monia hyviä muistoja kotoa ja matkoilta. Viime vuosina olen alkanut perehtyä teen maailmaan enemmän ja huomannut uppoavani yhä syvemmälle teen syövereihin.

Olen ennemminkin teefiilistelijä kuin -hifistelijä. Joskus saatan peittää vihreän teen oman maun hunajaköntillä  tai hauduttaa teeni väärin. Kaappini pullistelee hyviä irtoteitä, mutta silti juon joskus myös pussiteetä.

En ota teeharrastustani liian vakavasti, hyvä fiilis ja avoimuus uutta kohtaan on tärkeintä. Mieleenpainuva teehetki voi yhtä hyvin olla viluisena nautittu pussitee pahvikupista juoksukisan jälkeen kuin hartaudella haudutettu ja nautittu laadukas irtotee. Minulle tee on hyvää ja onnistunutta silloin, kun oma makuaistini niin kertoo. Haluan tarkastella teekulttuuria sellaisena kuin se näyttäytyy pussiteenjuojista teefriikkeihin ja oppia siinä samalla koko ajan uutta.

s-posti: kaikkeateesta (at) gmail.com