Testissä Blue Matcha – mustikkaa & matchaa

Sain tutustuttavaksi uutuustuotteen nimeltä Blue Matcha. Kyseessä on japanilaisen matchan ja suomalaisista mustikkajauheen sekoitus. 

Blue Matcha 1

Tuote on tamperelaisen Blue Green Plus -yrityksen kehittämä ja se sisältää vain kahta ainesosaa: japanilaista luomumatchaa ja Suomen metsistä poimituista mustikoista tehtyä jauhetta. Melkoinen supertuote siis! Pakkauksen tekstit sekä tuotteen nettisivu ovat englanniksi, joten tuote tähdännee suoraan kotimaan lisäksi vientiin. Hienoa, että uusia teehen suoraan tai epäsuorasti liittyviä yrityksiä putkahtelee markkinoille!

En käytä mitään ostettuja superfoodeja (pakastimeni kyllä pullistelee metsästä poimittuja marjoja, myös mustikoita). Blue Matchaa kuitenkin testasin ainesosien (matcha & mustikka) vuoksi mielelläni. Tuote onkin melkoinen antioksidantti- ja ravintoainepommi.

Blue Matcha 3

Jauhe on väriltään vihreää, mutta muuttuu nesteeseen osuessaan violetinruskeaksi.

Blue Matcha 4

Blue Matchaa voi käyttää paitsi juomana, myös jugurtin seassa ja smoothiessa. Testasin tuotetta aamupalajugurtissani banaanin, cashewpähkinöiden ja hunajan seurana. Tässä Blue Matcha toimi hyvin antamassa hieman makua ja väriä. Myös marja/hedelmäsmootheihin olen heittänyt puoli teelusikallista sekaan. Ei juurikaan maistu siellä joukossa, mutta tiedänpähän superainesten kuitenkin olevan seassa.

Tuotetta voi käyttää myös leivonnassa. En alkanut testaamaan, sillä yhden hengen taloudessa leivonnaisten menekki on olematon.

Blue Matcha 2

Tein Blue Matchasta toki myös juoman. Laitoin teelusikallisen jauhetta noin 1,5 desiin 95-asteista vettä. En saanut juomaa vaahtoamaan, vaikka kuinka yritin vispata. Vähäinen vaahto ehti aina hävitä ennen kuin ehdin ottaa kuvan…

Maku ei ole oikein matchan eikä mustikan vaan jotain siltä väliltä. Maku oli yllättävän neutraali. Ei paha, mutten suoranaisesti himoa lisääkään. Ehkäpä henkilö, joka ei tykkää matchan vahvasta mausta, saattaisi pitää tästä. Matcha ja mustikka on suhteutettu niin, että voimakas matcha ei dominoi makua liikaa.

Käytänkö saamani pussillisen loppuun ? Uskoisin, että käytän juurikin jugurtin ja smoothien seassa. Juomana Blue Matcha ei ollut oikein minun makuuni, vaan juon jatkossakin matchani matchana.

Lisätietoa tuotteesta & verkkokauppa: www.thebluematcha.com

Yrityksen sivu: www.bluegreenplus.com

Tuote on saatu blogin kautta. 

1 kommentti

  1. Kuulostaa hyvältä, tätä olisi ihana lisätä puuroon tai jugurttiin! Nam. 💕

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s