Hitaiden viikonloppuaamujen Sunday Tea (Théhuone)

Juon aamuisin mustaa teetä. 1-2 kuppia ja mielellään vahvaa. Earl Grey on eittämättä yksi kestosuosikeistani (kuten varmaan monilla muillakin suomalaisilla), mutta toisinaan sitä kaipaa vaihtelua aamuteihinsä. Minun mustan aamuteeni pitää olla sellainen, joka ei pahastu maidosta. Taannoin kyselin Théhuoneen myyjältä suosituksia vaihtoehtoiseksi viikonloppujen aamuteeksi ja myyjä suositteli yhtenä vaihtoehtona Sunday Teatä. Théhuoneen Sunday Teastä onkin tullut hitaiden viikonloppuaamujeni tämänhetkinen suosikki. Tällä viikolla kävin täydentämässä varastoani entisen pussin tyhjennyttyä.

Sunday Tean pakkauksessa teetä luonnehditaan seuraavasti:

Broken Leaf Blend

Sunday Tea

Sekoitus korkealaatuisista Assamin ja Sumatran teelaaduista.

Tumma, voimakas tee, joka sopii myös maidon ja sokerin kera. Haudutus 97 C, 2-3 min.

Sunday Tea 1

Sunday Tea 4

Sunday Tea tuoksuu hyvälle… no, mustalle teelle. Haudutan teeni ohjeen mukaan (2-3 min) ja nautin sen maidon kera. En käytä ylipäätään teessä sokeria (joskus käytän hunajaa), mutta Sunday Tea ei kaipaa mielestäni makeuttajaa. Sen maku on hieman makea luonnostaan.

Sunday Tea 3

Sunday Tean maku on pehmeä, mutta riittävän vahva, jotta se lunastaa paikkansa aamuteenäni. Pehmeän maun ansiosta voisin juoda teetä myös ilman maitoa, mutta siihen ei ole ollut tarvetta. Musta aamutee maidolla, sanon minä! Voin kyllä suositella tätä mustan teen ystäville aamuteeksi. Ja ei maku pahene iltapäivästäkään…

Sunday Tea 5

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s